Deel:

Samen je eigen leven leiden

Bij het ontwikkelen van het Regisseurshuis is de opzet geweest om zoveel mogelijk de voordelen van bij elkaar wonen te benutten, maar tegelijk de mogelijke nadelen te vermijden.

Door de flexibele opzet van het huis biedt het alle ruimte aan uw woonwensen. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen welke faciliteiten u gezamenlijk wilt gebruiken en waar privacy gewenst is. U bent de regisseur van van uw eigen leefruimte en richt deze in naar wat u belangrijk vindt. Zo ervaart u de voordelen van samen onder één dak, gecombineerd met optimale privacy!

Een leefomgeving die bijdraagt aan een rijk leven
Het Regisseurshuis is bovendien persoonlijker en comfortabeler te maken door te kiezen voor extra faciliteiten, zoals een gemeenschappelijke hobbyruimte, bibliotheek, wellness of fitnessruimte. UIteraard zorgt dit voor extra woonplezier. Door de opzet van het Regisseurshuis worden deze faciliteiten voor meer mensen betaalbaar.

Maar samen wonen heeft meer voordelen. Naast elkaar kunnen helpen met praktische zaken, kunnen ook eenvoudig materiële zaken worden gedeeld. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook financieel aantrekkelijk. Wat denkt u van een auto, caravan of boot voor gezamenlijk gebruik? Maar ook een abonnement op een krant of tijdschrift kan gemakkelijk samen gedeeld worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.