Deel:

Financiële voordelen

Speciaal voor het Regisseurshuis is door Huis & Hypotheek Franeker een persoonlijke hypotheekvorm ontwikkeld die is afgestemd op meergezinswonen.

Financieel verantwoord investeren is belangrijk. Zeker in deze tijd! Het Regisseurshuis is een bijzondere manier van wonen, die vraagt om een bijpassende financieringsvorm. Een financieringsvorm die natuurlijk optimaal gebruik maakt van de financiële en fiscale mogelijkheden en daardoor zorgt voor lagere maandlasten! Daarom is iedere hypotheek voor dit project uniek. De één wil immers liever aan de ouders verhuren en de ander wil graag gezamenlijk kopen. Voor starters, zzp’ers of mensen zonder vast dienstverband die geen of moeilijk een hypotheek kunnen krijgen, kan het meetekenen van de ouders  een oplossing zijn.

Ook de mogelijkheden van schenken kunnen een belangrijke rol vervullen. Fiscaal gezien zijn er hierdoor voordelen te behalen. Zo kan bij de hypotheek bijvoorbeeld worden uitgegaan van één koper en één huurder. De financiering wordt opgesplitst in twee delen. De eengezinswoning wordt gefinancierd met fiscaal voordeel, het appartement wordt gefinancierd zonder fiscaal voordeel. Dit appartement wordt door de koper verhuurd, waardoor het fiscale nadeel wordt gecompenseerd. Zo zijn er heel wat situaties denkbaar. Samen realiseren we de optie die in uw geval financieel het meest voordelig is. Wilt u weten wat er in uw situatie mogelijk is? Neem dan eens vrijblijvend contact op.

Neem contact op met mij >>