Deel:

Nieuw!

De eerste woning die een oplossing biedt voor maatschappelijke veranderingen zoals duurder wordende ouderenzorg, kinderopvang en verlies van koopkracht.

De Regisseurswoning helpt u de regie over uw leven zelf in handen te nemen en kenmerkt zich door:

  • lagere maandlasten door tweegezinswonen
  • een flexibele indeling die ruimte biedt aan uw woonwensen
  • voordelen van samen onder één dak, gecombineerd met optimale privacy

Eengezinswoning + appartement onder één dak

Een Regisseurshuis bestaat uit een eengezinswoning en appartement onder één dak. De eengezinswoning is vormgegeven voor een gezin met kinderen en kent een riante oppervlakte van ca. 140 m2. Deze woning heeft een grote living met open keuken en openslaande deuren naar de tuin. Boven zijn vier ruime slaapkamers, een hobbykamer, badkamer en apart toilet. Het appartement bestaat uit een living, slaapkamer en badkamer. In deze woning is alles gelijkvloers. De oppervlakte beslaat ca. 50 m2. Beide woningen delen de entree, het toilet en de bijkeuken.


Niet alleen meergeneratiewoning
De lay-out van de woning is in overleg aan te passen naar uw persoonlijke woonwensen. Hierdoor is het Regisseurshuis niet alleen geschikt als meergeneratiewoning, maar ook als meergezinswoning waar u met familie of vrienden in kan wonen. Door zijn flexibiliteit biedt het Regisseurshuis ook verschillende mogelijkheden voor mensen met een handicap of voor mensen die een bedrijf aan huis willen vestigen.